fbpx
0

VAŠA KORPA

Vaša korpa je prazna

(0.0 / 0 votes)

Aditivi su supstance - jedinjenja koja se dodaju industrijskoj hrani, menjajući njen izgled, boju, trajnost, ukus, volumen...

Propisane su odgovarajuće doze aditiva koje nisu štetne za čoveka, ali temeljna procena koliko je neki aditiv toksičan je složena.  Udružene reakcije aditiva sa ostalim

(0.0 / 0 votes)

Ljubitelji ljutih papričica često govore o vatrenom ukusu, ali ono što papričice čini ljutima – kapsaicin – ima mnogo

(0.0 / 0 votes)

Cimet: Prirodni Lek za Stomak i Kožu

Cimet je jedan od najstarijih začina na svetu, poznat po svom prijatnom mirisu i ukusu. Međutim, pored kulinarske upotrebe, cimet ima i značajne zdravstvene benefite, posebno

(0.0 / 0 votes)

Fruktozno-kukuruzni sirup (high-fructose corn syrup, HFCS) je zaslađivač koji se koristi u mnogim

(0.0 / 0 votes)

U ishrani bi trebalo izbegavati sva